Shinemate polermaskiner Shinemate polermaskiner

Professionell bilpolering

Polermaskiner och tillbehör

Om Shinemate

ShineMate är en av världens ledande tillverkare av polermaskiner och specialiserande bilvårdsutrustning. Shinemate grundades 2005 och har snabbt vuxit till ett globalt erkänt varumärke som säljs i över 80 länder. ShineMate tillverkar högkvalitativa produkter med fokus på prestanda, kvalitet och innovation. Shinemate erbjuder ett brett sortiment som inkluderar olika polermaskiner, polertrissor, polerkoner och andra tillbehör.

Framgången bygger på en kombination av högkvalitativ produktion, prisvärdhet och goda kundomdömen. Shinemate är etablerat som ett innovativt företag med förmågan att utveckla produkter som möter kundernas behov och förväntningar. Vi är därför stolta över att vara deras distributionspartner i Sverige.

Kontakta oss

Vill du bli återförsäljare?

Vill du bli återförsäljare av Shinemate i Sverige. Kontakta oss så hör vi av oss!

Kontakta oss

Stolta distributörer av Shinemate i sverige

Shinemate har genom långvarig forskning och innovation skapat polermaskiner som levererar överlägsna resultat. Produkterna är utformade för att uppfylla kundernas höga förväntningar och ge strålande resultat. Vi är därför stolta över att vara deras distributionspartner i Sverige.

Hitta till oss

Shinemate Sverige

Klippan 1A
414 51 Göteborg
031-51 33 30

Kontakta Oss

Shinemates webshop drivs och distribueras av Cifab Trading AB.
Kontakta oss gärna om du har några frågor om ShineMates produkter, din beställning, vill bli återförsäljare eller övrigt.
Vi svarar dig så fort vi kan!